Bestselger fra 2023 – JS-8009 Jacuzzi med ABS-materiale

Kort beskrivelse:

  • Modellnummer: JS-8009
  • Gjeldende anledning: Hotell、Lodging House、Familiebad
  • Materiale: ABS
  • Stil: Moderne, Luksus

Produkt detalj

Produktetiketter

Beskrivelse

JS-8009 lager et boblebad med en foss.I likhet med 8009, men med en fossefunksjon, lar dette romslige badekaret deg slappe av og bade, og gir deg en luksuriøs og kvalitetsspa-opplevelse hjemme, ikke bare et vanlig bad.Designet med din komfort i tankene, lar dette badekaret deg slappe av og forynge i total fred.
En av fordelene med J-spato badestamp er at den er laget av slitesterkt ABS-materiale.Dette betyr at du kan nyte år med avslapning i boblebadet ditt uten å måtte bekymre deg for sprekker eller skader.Den utformede utformingen av dette boblebadet er perfekt for plassering i et hjørne av badet og er en kompakt løsning for de som ønsker å nyte et spa hjemme.
J-spato badestamp er også utstyrt med en rekke massasjefunksjoner.Et datastyrt kontrollpanel gjør det enkelt å justere massasjeinnstillingene etter eget ønske og nyte en personlig spa-opplevelse.Boblebadet har også en helkroppsmassasjedyse som masserer alle deler av kroppen, og gir en dyp kroppsmassasje.Dette er spesielt nyttig for de som lider av muskelsmerter, da det bidrar til å lindre muskelsmerter og spenninger.
Den konstante temperaturkontrollen er en annen nøkkelfunksjon i J-spato badestamp.Det sikrer en konstant temperatur på vannet, noe som er viktig for en hyggelig og avslappende spa-opplevelse.Ved å justere temperaturen etter eget ønske kan du lene deg tilbake, fordype deg i det varme vannet og nyte massasjefunksjonen uten å måtte bekymre deg for at vannet er for varmt eller for kaldt.
J-spatoen er også utstyrt med et FM-system, slik at du kan lytte til favorittmusikken din eller radiostasjonen mens du nyter spaopplevelsen.Det er en fin måte å slappe av mens du suger i det varme vannet og lytter til favorittlåtene dine.
LED-belysningssystemet er en annen nøkkelfunksjon ved J-spato-boblebadet - det skaper en avslappende og beroligende atmosfære på badet, og skaper ideelle forhold for spabehandlinger.Med riktig belysning og musikk kan du skape en spa-lignende atmosfære som er avslappende og foryngende.
Når det kommer til kvalitet og holdbarhet, er J-spat boblebad designet og produsert etter de høyeste standarder.Du kan være trygg på at boblebadet ditt vil vare lenger uten problemer med lekkasjer eller sølepytter.Ettersalgsgarantien sikrer at eventuelle problemer som oppstår etter kjøpet blir løst.
J-spato badestamp er en verdifull investering for de som ønsker å nyte en spabehandling hjemme.Med flere massasjefunksjoner, et datastyrt kontrollpanel, termostat, FM-innstillinger og LED-belysning, tilbyr dette badekaret den ultimate spa-opplevelsen for å forynge kropp og sinn;bruk J-spato boblebadet for den ultimate avslapningsopplevelsen i ditt eget hjem.

Produkt detalj


  • Tidligere:
  • Neste:

  • Skriv din melding her og send den til oss